Tiedote Onas-talkoista

Kaikki halukkaat voivat tehdä saaritukikohdassa erillisiä talkoita ennen ”virallisia” Onas-talkoopäiviä, etenkin viikonloppuina 29.4-28.5.17. Myös viikolla on tarvetta.

Ilmoittautukaa talkoopäälliköille suoraan.

Talkoot 2017

Jäsenten talkoovelvoite vuonna 2017 on 4 h/jäsen, yhteen talkookertaan tarvitaan/mahtuu n. 25 osallistujaa. Varaa vuorosi ja ilmoittaudu talkoisiin hyvissä ajoin kotisivujen kautta, toiminto tulee käyttöön pääsiäisen aikoihin.

Kerho tulee pitämään Onaksen saaritukikohdassa ohjatut talkoot lauantaina 3. ja 10.6.2017. Suoritettavat talkoot tullaan hyväksymään talkoovelvoitteina. Saarisatamaan rakennetaan uusi saunarakennus ja alueelle pyritään voima- ja talousvarojen puitteessa perustamaan muita rakennelmia kauden 2017 aikana, esim. wc:n kasaaminen, puiden kaatoja, piha-alueen siivousta ja parannusta sekä kulkuväylien tekemistä, terasseja, grilli jne. Tule siis paikalle tekemään ja näkemään!

Kerho teettää n. 30% korjaus- ja huoltotoimenpiteistä talkoopäivien ulkopuolella, jos omaat ammatillisen tai harrastuksen kautta pätevyyden suorittaa tehtäviä projektiluotoisesti, odotamme yhteydenottoasi.

Talkoot järjestetään seuraavasti:

Kotisatama: La 27.5. kello 9.00-13.00 ja Ke 31.5. kello 17.00-21.00

Onas: La 3.6. ja 10.6. kello 10.00-15.00

Kotisatama: La 2.9. ja 9.9. kello 9.00-15.00

 

 

Talkoot

Kevät- ja syystalkoot

Jäsenten talkoovelvoite vuonna 2019 on 4 tuntia/jäsen. Yhteen talkookertaan tarvitaan/mahtuu n. 25 osallistujaa. Varaathan vuorosi  hyvissä ajoin Laituri-ohjelmalla. Talkoon jälkeen varmistathan myös talkoopäälliköltä, että suoritteesi tulee kirjatuksi.

Kerhossa tehdään n. kolmasosa korjaus- ja huoltotoimenpiteistä myös virallisten talkoopäivien ulkopuolella. Mikäli sinulla on talkoissa kerholle hyödyllistä ammatitaitoa tai harrastuksen kautta syntynyt pätevyyttä suorittaa tiettyjä tehtäviä, toivomme yhteydenottoasi ja kertovan siitä talkoopäälliköille.

Pukkitalkoot

Kullakin nostoviikolla, talvitelakointia edeltävänä keskiviikkona pidetään loppuiltapäivästä erilliset pukkitalkoot, jossa talvisäilytystelineitä siirretään ”lähes oikeille paikoilleen”, jotta varsinaisena nostopäivänä nosto olisi mahdollisimman sujuvaa. Syksyllä tulee veneiden telineet olla merkitty värillisin nauhoin, josta selviää nostopäivä sekä nimikyltti selkein yhteystiedoin varustettuna. Värinauhat saa kerhotalon ilmoitustaululta. Pukkitalkoita ei lasketa talkoovelvoitteeksi.