Talkoot

Kevät- ja syystalkoot

Jäsenten talkoovelvoite vuonna 2019 on 4 tuntia/jäsen. Yhteen talkookertaan tarvitaan/mahtuu n. 25 osallistujaa. Varaathan vuorosi  hyvissä ajoin Laituri-ohjelmalla. Talkoon jälkeen varmistathan myös talkoopäälliköltä, että suoritteesi tulee kirjatuksi.

Kerhossa tehdään n. kolmasosa korjaus- ja huoltotoimenpiteistä myös virallisten talkoopäivien ulkopuolella. Mikäli sinulla on talkoissa kerholle hyödyllistä ammatitaitoa tai harrastuksen kautta syntynyt pätevyyttä suorittaa tiettyjä tehtäviä, toivomme yhteydenottoasi ja kertovan siitä talkoopäälliköille.

Pukkitalkoot

Kullakin nostoviikolla, talvitelakointia edeltävänä keskiviikkona pidetään loppuiltapäivästä erilliset pukkitalkoot, jossa talvisäilytystelineitä siirretään ”lähes oikeille paikoilleen”, jotta varsinaisena nostopäivänä nosto olisi mahdollisimman sujuvaa. Syksyllä tulee veneiden telineet olla merkitty värillisin nauhoin, josta selviää nostopäivä sekä nimikyltti selkein yhteystiedoin varustettuna. Värinauhat saa kerhotalon ilmoitustaululta. Pukkitalkoita ei lasketa talkoovelvoitteeksi.