Syyskokous onnistui hyvin

Kerhomme syyskokous saatiin pidettyä turvallisesti – paikalla Saseka-talolla oli yhdeksän ja etäyhteydellä 25 jäsentä. Etäyhteys sai kiitosta varsinkin kaukana asuvilta, jotka nyt koronatilanteen ”ansiosta” pääsivät osallistumaan kokoukseen.

Kokouksessa käytiin läpi sääntöjen määräämät asiat, jotka toivat myös muutoksia toimihenkilöihin. Kommodori Samuli Martin lopettaessa valittiin hänen tilalleen Timo Kauniskangas, hänen tilalleen varakommodoriksi Tom Backas ja edelleen hänen tilalleen satamakapteeniksi Mikko Helanto. Kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti, joten etä-äänestystä ei päästy kokeilemaan.

Kokouksen yhteydessä todettiin kuluneen vuoden olleen eriryisen hyvä jäsenmäärän suhteen – uusia jäseniä on liittynyt ennätysmäärä ja lähes kaikki venepaikat muutamaa pientä lukunottamatta on käytössä.