Junioreiden tähtiretki Uutelaan

Kerhon junioreilla on keskiviikkona 22.1. mahdollisuus osallistua opastetulle retkelle Uutelan tähtipolulle. Retkellä kävellään läpi Uutelan tähtipolku, ja rastien kohdalla voimme jutella Ursan tähtitieteellisestä yhdistyksestä tulevan oppaan kanssa aiheesta enemmänkin. Myös polun loppupäässä Niemenapajan nuotiopaikalla voi tarkkailla taivasta ja kysellä asiantuntijalta aiheesta lisää! Nuotiopuut järjestyy mutta eväät tuotava ja grillattava itse.

Lisätietoa polusta TÄÄLLÄ

Mukaan mahtuu vaikka ei toiminnassa olisi vielä aiemmin ollut mukana. Määrä on silti rajallinen joten ilmoittautuminen Päiville viimeistään keskiviikkona aamupäivällä vvkjuniorit@gmail.com

Mukaan taskulamppu, kiikarit ja lämpimästi päälle. Lähtö kahvila kampelan / saunalautan luota klo 18, mutta mukaan voi tulla  myöhemminkin jos ei siihen ehdi tai on jo kävellyt polun ja haluaa muuten jututtaa Ursan asiantuntijaopasta. Sää/pilvisyysvaraus ainakin oppaan suhteen.

p.s. pimeässä maastossa junnuilla oma huoltaja mukana!