Junioritiedote

Hyvää alkanutta vuotta 2019! Kesää kohti mennään, aika suunnitella jo kevään ja kesän junioritoimintaa.  Jotta kesällä taas saadaan kursseja pidettyä, tarvitaan ohjaajia. Olisi hienoa, jos seurasta löytyisi muutama aktiivinen nuori jolla on jollapurjehduskurssi itsellä suoritettuna. Tästä voisi saada itselleen kivan kesätyönkin!

Suomen purjehdus ja veneily ry:n kurssikalenteri on ilmestynyt ja löytyy osoitteesta http://spv.fi/ohjaajaksi-koulutukset/

Näistä koulutuksista 6.-7.4.2019 pidettävä veneilyohjaajan koulutus pidetään VVK:n tiloissa. Veneilykoulu eroaa purjehduksista siten, että purjeiden käsittely ja tuulen haistelut puuttuvat, ja tilalla on mm. moottorin käsittelyä. Muuten opiskellaan pitkälti samoja asioita. Joten jos saadaan siihen 1-2 ohjaajaa – mielellään täysi-ikäistä, voitaisiin kesällä toteuttaa nuorille suunnattu veneilykoulu jollakoulun rinnalla.

Tiistaina 22.1.2019 klo 18.00–19.00 on VVK:n kerhotalolla junioritoimijoiden tapaaminen ja mahdollisuus tulla kyselemään ja mukaan suunnittelemaan kevään ja kesän toimintaa, tervetuloa!

 

Junioripäällikkö Päivi Karppi /

vvkjuniorit@gmail.com