Junioritoiminta

Junioripäällikkö Päivi Karppi

yhteystiedot: vvkjuniorit@gmail.com

Junioreiden jollakursseja Vuosaaren venekerholla 

Vuosaaren venekerho järjestää kesäisin jollakurssin n. 7-12 –vuotiaille kerhon kotisatamassa aloittelijoille ja jatkajille.

VVK ei järjestä kurssitoimintaa ainakaan vielä kesäkuun 2020 alussa vaan seuraamme tilannetta. Myöskään kaatoharjoituksia uimahalliin emme voi järjestää. Jollailemaan ja treenailemaan silti päästään pienissä ryhmissä heti kun tilanne sallii talkoot jollien kunnostamiseksi, joten liittymällä kerhon juniorijäseneksi voi osallistua hauskaan toimintaan ja pääsee treenailemaan kesällä n. kerran viikossa ainakin! Lisätietoa juniorijäsenyydestä täällä: https://vuosaarenvenekerho.fi/jasenasiat/jasenhakemus/

Ja hauskaa puuhaa muistinvirkistykseksi tai lajiin tutustumiseksi löytyy täältä: https://spv.fi/diginautic/taitoa-vesille-puuhaa-rannalle/

Lisätietoa VVK junioritoiminnasta Päiviltä vvkjuniorit@gmail.com

Nähdään kesällä! ☀️☀️

 

Jollakurssi 2019 muistoja

Kesäkuun kurssilla yhteensä 7 kurssilaista, joista osa vanhoja ja osa uusia. Kahden viikon helteisen kurssin jälkeen treenailtiin iltaisin ja syksyllä vielä muutamana viikonloppuna. Kisoja ei tänä syksynä järjestetty, mutta kisa-aiheiset treenit kyllä, joten ensikesänä kisaillaan!

Syysloman aurinkoisena päivänä pestiin ja vahattiin jollat yhdessä odottamaan seuraavaa kesää. Kiitos kaikille junioreille, ohjaajille sekä vanhemmille! Kausi jatkuu vielä muun toiminnan sekä pikkujoulujen merkeissä!